Усан үзмийн чанамал (Grape Jam)
Усан үзмийн чанамал нь амтат глюкоз, фруктозыг агуулсан шим тэжээлтэй учраас ядаргаа их тайлдаг. Үүнийг хялбаршуулах зорилгоор хялбархан найрлага бэлтгэх боломжтой.
Найрлага
Усан үзэм 200 гр, Элсэн чихэр 100 гр
#TIPБагц усан үзмийн дээд хэсэг нь чихэрлэг, доод нь хэсэг исгэлэн байдаг; идсэнийхээ дараа ёроолыг нь сонгоод хадгалах бол гялгар уут, сониноороо боож хадгална.
Хэрхэн хийх
- 1. Усан үзмийг мөчрөөс нь салгаж сайтар угаана.
- 2. Усан үзмийг, усан үзмийн хандтай хамт холигчинд хийж холино.
- 3. Усан үзмийн ханд, элсэн чихэрийгг хамт нь саванд хийж өтгөртөл саванд хутгана.
- 4. Тогоонд наалдахаас сэргийлж сайтар хутгана.
- 5. Халуун саванд хийгээд таглаатай саванд хийж ариутгасан саванд хийнэ.
Тэжээл
Глюкоз ба фруктоз нь биед түргэн шингэж, ядрахаас сэргийлдэг.
Үйлчлэлт
2~3
Калори(cal)
483 илчлэг