Грек тарагтай Парпайт
Грек тараг (100 гр), зөгийн бал, 2 төрлийн үр тариа (чихэр эсвэл вафль)
(15 гр) (шаардлагатай бол шинэ жимс эсвэл жимсний чанамал), самар (50 гр)
1. Грек тараг, зөгийн балыг аяганд хийгээд сайтар холино.
2. Парфаит аяга бэлтгэнэ. Эхлээд нэг төрлийн үр тариа хийнэ.
3. Грек тарагийг зөгийн балтай хольж аяганы 1/3 хүртэл дүүргэнэ
дараа нь шинэхэн жимс эсвэл жимсний чанамал нэмнэ.
4. Дараа нь грек тараг дахин 1/3 дүүргээд үлдсэн үр тариагаа нэмнэ.
5. Үлдсэн Грек тарагаа хийгээд, дээр нь жимс эсвэл самар хийнэ.
6. Чимэглэлийн зориулалтаар чихэр эсвэл вафль ашиглаж болно.
Тавдугаар сар 28, 2021