Берригийн төрлийн ойн жимс (нэрс, цангис, бөөрлзгөнө) цавуулаг, ислэгээр баялаг агаад чихэрлэг амттай байдаг. Гүзээлзгэнэ дээрх ойн жимснээс илүү амттай ч гэлээ хөлдөөсөн цангис нь сэрүүн, чихэрлэг, амттай байдаг.


Найрлага

Хөлдөөсөн гүзээлзгэнэ 150 гр, Хөлдөөсөн цангис 150 гр, Хөлдөөсөн авакода 100 гр, *Дээд хэсэг: Өтгөрүүлсэн сүү 20 гр, *Дээд хэсэг: Хальсалж хэрчсэн бүйлсэн самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Кешью модны самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Зөгийн бал 10 гр, *Дээд хэсэг: Крем бяслаг 10 гр

#TIPТөрөл бүрийн жимсийг хооронд нь нийлүүлж холино. Энэхүү холимогийг бэлтгэхийн тулд Хөлдөхөөс нь өмнө орц бүрийг зүсэж холигчинд хийхэд хялбар болгон бэлтгэнэ.

Хэрхэн хийх

  1. 1. Хөлдөөсөн гүзээлзгэнийг иш шилбэнээс цэвэрлэж гэсгээнэ.
  2. 2. Хөлдөөсөн цангис жимсийг гэсгээнэ.
  3. 3. Хөлдөөсөн авакода жимсийг хальсалж, нэгэн жигд хэрчиж, зүснэ.
  4. 4. Хоосон шүүлтүүрийг суурилуулж, бүх орцоо хийж холино.
  5. 5. Шаардлагатай бол мөхөөлдөсний дээд хэсгийг өөрийн хүссэн амтаар чимэглэж, амталж болно.

Тэжээл

Энэ төрлийн жимс нь C амин дэмээр баялаг учир элдэв төрлийн үрэвсэл, тухайлбал арьсны үрэвсэлийг анагаах увидастай аж.

Үйлчлэлт

1~2

Калори(cal)

205 илчлэг

December 06, 2021 — webdesign nuc