Mix Berry Nut gelato Ойн жимстэй холисон цэлцэгнүүр
Берригийн төрлийн ойн жимс (нэрс, цангис, бөөрлзгөнө) цавуулаг, ислэгээр баялаг агаад чихэрлэг амттай байдаг. Гүзээлзгэнэ дээрх ойн жимснээс илүү амттай ч гэлээ хөлдөөсөн цангис нь сэрүүн, чихэрлэг, амттай байдаг.
Найрлага
Хөлдөөсөн гүзээлзгэнэ 150 гр, Хөлдөөсөн цангис 150 гр, Хөлдөөсөн авакода 100 гр, *Дээд хэсэг: Өтгөрүүлсэн сүү 20 гр, *Дээд хэсэг: Хальсалж хэрчсэн бүйлсэн самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Кешью модны самар 10 гр, *Дээд хэсэг: Зөгийн бал 10 гр, *Дээд хэсэг: Крем бяслаг 10 гр
#TIPТөрөл бүрийн жимсийг хооронд нь нийлүүлж холино. Энэхүү холимогийг бэлтгэхийн тулд Хөлдөхөөс нь өмнө орц бүрийг зүсэж холигчинд хийхэд хялбар болгон бэлтгэнэ.
Хэрхэн хийх
- 1. Хөлдөөсөн гүзээлзгэнийг иш шилбэнээс цэвэрлэж гэсгээнэ.
- 2. Хөлдөөсөн цангис жимсийг гэсгээнэ.
- 3. Хөлдөөсөн авакода жимсийг хальсалж, нэгэн жигд хэрчиж, зүснэ.
- 4. Хоосон шүүлтүүрийг суурилуулж, бүх орцоо хийж холино.
- 5. Шаардлагатай бол мөхөөлдөсний дээд хэсгийг өөрийн хүссэн амтаар чимэглэж, амталж болно.
Тэжээл
Энэ төрлийн жимс нь C амин дэмээр баялаг учир элдэв төрлийн үрэвсэл, тухайлбал арьсны үрэвсэлийг анагаах увидастай аж.
Үйлчлэлт
1~2
Калори(cal)
205 илчлэг